Телепроект «День мами» 10 травня 2019 року

Новини Перегляди: 1270

ПІЛОТНИЙ ПРОЕКТ 2 1"Мама - це свята істота, яку можна зрівняти з янголом. У неї добре серце, золоті руки, яскрава душа. Люди усієї планети, бережіть матір, тому що це оберіг любові, щастя та доброти!" - це слова учасників телезаходу від 10.05.19.

Оnline-зустрічі з Рожнівськім ліцеєм Івано-Франківської області стали вже звичними для першокласників 1-В класу Шосткинської спеціалізованої школи І ступеня № 13. 
Маленькі учасники розповіли, як готуємося до світлого весняного свята - Дня Матері. Ми послухали дивовижну західноукраїнську колискову у виконанні однієї з мам , побачили колаж "Багаторука фея", що створили учні разом з учителькою Наталією Петрівною. Показали портрети матусь, які підготували до свята, розповіли прислів'я про маму, пограли у гру "Ласкаві ознаки", підбираючи пестливі слова до слова "мама". 
Прийшли до висновку: ми цікаві одне одному.

 

Дійсно, друзі: Мама! Яке ще є слово в нашій мові наймиліше і найрідніше. Вона ж рятівний острівець для нас у цьому світі. 
Цінуймо наших мам зараз, не будьмо до наших рідненьких байдужими. Ми ж частина її єства. Де б ми не були, її молитви оберігають нас від усіх незгод.
Я люблю свою маму, і ніхто в цілому світі не замінить мені її добрих очей, ясної посмішки і материнської ласки.

Реакція дітей на фото підтверджує демократичність нашого проекту.

ПІЛОТНИЙ ПРОЕКТ 2 2 ПІЛОТНИЙ ПРОЕКТ 2 3

ПІЛОТНИЙ ПРОЕКТ 2 4 ПІЛОТНИЙ ПРОЕКТ 2 5