Участь аспірантки кафедри української мови і літератури Наталі Пономаренко у Магістральній (не)конференціїї міні-EdCamp

EdCamp 123 лютого 2019р. аспірантка кафедри української мови і літератури, член  ресурсного центру професійного розвитку вчителя української мови і літератури Наталія Пономаренко взяла участь у Магістральної(не)конференціїї міні-EdCamp Konotop «Інтеграція змісту освіти в контексті гуманної педагогіки».

Близько 200 представників відповідального вчительства провели  освітній уїк-енд у м. Конотоп. «Білим воронам»  привітно відкрила свої двері Конотопська спеціалізована школа II-III ступенів №2.

Творча команда міні-EdCamp Konotop на чолі з координаторкою Оленою Матвійчук організували справжнє свято для творців Нової української школи.

Яскраві емоції, море позитиву, передові сучасні ідеї, знайомство з яскравими особистостями у галузі освіти і не тільки, синергія – така атмосфера панувала в Конотопській спеціалізованій школі II-III ступенів №2.

 

Організаторами було запропоновано 3 лінійки занять по 10 майстер-класів у кожній. Усі надзвичайно цікаві, актуальні, пізнавальні! Учасники не тільки вбирали важливу інформацію, а й поділилися своїми напрацюваннями, узяли участь у квесті і перемогли! Наталія Пономаренко взяла участь у проведенні учительської сесії, де поділилася родзинками власного досвіду з теми.

EdCamp 2 EdCamp 3